Nagy rá a sansz, hogy rengetegen fognak várni arra a következő időszakban, hogy ők is a Maradj Mozgásban család kötelékébe tartozzanak… Legalábbis reméljük.. 🙂

Miért is gondoljuk úgy, hogy talán lesz egy ilyen érzése és szándéka az embereknek?

Azért, mert a sok éves edzői múltunkból kiindulva, látjuk, hogy mire van szüksége a vendégeinknek, és tudjuk, hogy ezek nem lehetetlen kérések, óhajok, amelyeket szinte esélytelen, hogy teljesítsünk. Lássuk is gyorsan miből áll össze a Maradj Mozgásban új Tanítvány folyamata.

1. lépés

Első körben arra kérünk, hogy add meg az elérhetőségeidet a lenti űrlapon, illetve kérjük írd meg nekünk, hogy melyik szolgáltatásunk érdekelne és miért gondoltál ránk. Ez azért fontos, hogy minél hamarabb fel tudjuk venni veled a kapcsolatot, mivel:

2. lépés

Szeretnénk téged felkeresni telefonon, hogy megbeszélhessük, a legfontosabb tudnivalókat.

Sok helyen úgy történik az új tanítványok kezelése, csoportos vagy személyi edzéseken is, hogy a recepciós kolléga meséli el, hogy milyen órák vannak a teremben és mennyibe kerülnek, illetve azt, hogy merre van az öltöző, aztán itt vége is van a beszélgetésnek.

Mi ezt egy jóval magasabb szintre szeretnénk emelni. Mivel kiscsoportos órákat tartunk, ezért sokkal jobban tudunk figyelni az adott vendégek kezelésére, fejlesztésére, sokkal inkább egyénre tudjuk szabni a teremben végzett munkáját is.

Na, és ez miben nyilvánul meg nálunk?

3. lépés

Az új tanítvány folyamatunk a következő:

  • Rövid, maximum 10 perces telefonos beszélgetés

Egy közösen megbeszélt időpontban felkeresnénk telefonon, ahol arra lennénk kíváncsiak, hogy miért gondoltál arra, hogy megkezded az edzéseket, változtass a táplálkozásodon, milyen nehézségeid vannak az életben, amely probléma lehet az életmódváltás során.

  • Egészségügyi interjú és kliensinterjú kiküldése emailen

Ezt követően email-en keresztül egy egészségügyi kérdőívet és egy kliensinterjú nyomtatványt szeretnénk veled kitöltetni, hogy lássuk, rendelkezel-e valamilyen olyan egészségügyi problémával, amelyre külön figyelnünk kellene az edzések során.

  • Házirend elküldése

Elküldjük számodra a terem házirendjét, amelynek betartása mindenki számára kötelező, és a terem működésének alapvető szabályait foglalja össze. Így nem ér meglepetés, mikor megérkezel első alkalommal a terembe. 🙂

  • Maradj Mozgásban edzésrendszer, rövid ismertető elküldése

Mivel az erőfejlesztő óráink (TRX köredzés, Cross) vezetett edzéstervvel zajlanak, illetve mindkét órára létrehoztunk egy 7 szintes skálázást az alap gyakorlatokból, ezért arra gondoltunk, hogy küldünk neked egy példányt ezekből.

Ezt a papírt, minden edzés után eltároljuk neked, viszont minden edzés során fel kell írnod a saját lapodra, hogy mikor, melyik gyakorlatból, melyik szintet teljesítetted, mennyire volt nehéz vagy könnyű. Ebből fogjuk látni pár hét múlva, hogy ilyen rövid idő alatt is mennyit tudtál fejlődni. 🙂 Hát még, ha 10 évig jársz hozzánk. 🙂

  • Segítség a bejelentkezéshez

A fentiek után segítünk beregisztrálni a rendszerünkbe, és megbeszéljük, mikor, melyik időpontot javasolnánk számodra az edzések megkezdéséhez! 🙂

Reméljük, hogy a fentiekből is látszik, hogy nagyon komolyan vesszük az új Tanítványok érkezését, mivel minden csapat akkor tud még jobbá fejlődni, ha az új tagok is a lehető leggyorsabban megszokják a Maradj Mozgásban edzőterem légkörét és élettapasztalatukkal emelik termünk minőségét! 🙂

4. Lépés

Itt már csak annyi a feladatod mindössze, hogy eljössz a megbeszélt időpontban az edzésre, és atom-atom jól érzed magad… a többi (szinte) már csak a mi feladatunk lesz!

Készen állsz arra, hogy elkötelezd magad egy új csapat tagjaként? 🙂

Új Tanítvány Jelentkezése