Üdvözlünk az év sportolója program felületén! 

Itt megtalálsz minden információt a programról, a szabályokról és arról, hogy milyen emberré válhatsz, ha követed a program leírását! 🙂

Kiknek ajánljuk ezt a programot?

Ha a következő 4 lehetőség közül akár csak 1-nél azt érzed, hogy rád vonatkozik, akkor megéri foglalkoznod a következő programmal. 🙂

Egészségesebben szeretnének élni

Nem muszáj hatalmas célt állítanod magad elé, az is bőven elég, ha esetleg a rendszeres testmozgást szeretnéd beiktatni a életedbe. Ha kéthetente ellenőrzöd a testösszetételed és benézel 1-1 mobility órára, alapvetően heti 3-szor sportolsz és érdekel, hogy mit tudunk neked tanítani a sport világából, akkor szintén hasznos lehet számodra ez a program.

Szeretnének kinézetben, testösszetételben fejlődni

Azon vendégeinknek ajánljuk, akik izmosodni vagy fogyni szeretnének. Annak örülnének a legjobban, ha jövőre egy másik testet látnának a tükörben, és úgy gondolják, hogy a 2023-as évben mindent meg fognak tenni azért, hogy ebben fejlődjenek.

Céljuk, hogy fejlesszenek a teljesítményükön

Sokan vagyunk a teremben, akik szeretnénk erősebbek, gyorsabbak lenni, jobb állóképességgel rendelkezni. Ez a program ezekben a célokban is segít, mivel ha valaki betartja a lenti kritériumokat, akkor 100%, hogy eléri a célját.

Szeretnének maguknak egy tervet a jövő évükre vonatkozóan

Közülünk sokan szoktunk év elején célokat kitűzni, de általában az út az nincsen hozzá megtervezve. Ezzel a programmal ebben is segítünk, ugyanis legyen bármi a célod, ha követed a lenti kritérium listát, akkor 2023 év végére garantáltan eléred.

Motivációt ad

Mindig jó, ha úgy indulunk neki egy évnek, hogy kitűzünk egy célt. A 2023-as évünknek 10 céllal megyünk neki, ellenben mindegyik viszonylag könnyen elérhető. Motiváló lesz a program, mivel minden negyedévben visszajelzést adunk arról, hogy hol tartasz éppen a programban, továbbá egy csomó olyan dolgot csinálhatsz most a csapattal együtt, amelyre amúgy rá nem vennéd magad. 🙂

Fejleszti a leggyengébb pontjaidat

Mindenkinek vannak olyan területei a sport világában, amelyekben gyengébbek, és nehezen veszik rá magukat a fejlesztésére. Biztosan neked is van ilyen területed, ahol tudod, hogy foglalkozni kéne vele, dolgozni kéne rajta, de valahogy mégsem érdekel és inkább kihagyod. Ezeken a területeken is segíteni fog a program. 

Segít kilépni a komfortzónádból

Nehéz úgy kilépni a komfortzónádból, hogy 1. csak neked kell, 2. fogalmad  nincs, hogy állj neki vagy mit várj el magadtól.

Ebben a programban az a jó, hogy jó pár társaddal együtt kell ráállni a mérlegre, bejönni egy mobility órára, vagy éppen elgondolkozni azon, hogyan evezz le 10.000 métert.

Ha az a célod a mozgással, hogy ügyesebb, erősebb, gyorsabb legyél, vagy jobban bírd az edzéseket, akkor egy picit mindig ki kell lépned a komfort zónádból. Itt viszont, most nem kell egyedül megtenned.

Keretet, iránymutatást ad az évednek

Minden hónapban tudni fogod, hogy hány edzésen, azon belül,  hány mobility és állóképesség fejlesztő órán kell részt venned, továbbá mikor mérd le a testösszetételedet, és mikor lesz a következő Szent Hét! Segít profibban edzeni, segít máshogy gondolkodni, és segít abban, hogy jobb teljesítményre legyél képes, vagy izmosabb, csinosabb legyél, mint amilyen 2022-ben voltál.

Milyen kritériumoknak kell megfelelni 2023-ban?

év sportolója

Hogyan tudod jegyzetelni a szorgalmi időszak  során az eredményeidet?

2 lehetőséged van az eredményeid nyomon követésére.

Motibro rendszeren keresztül - egyéni adatok szerkesztése

Ha belépsz a saját profilodba, akkor az egyéni adatok szerkesztése mezőre kattintva, be tudod írni az aktuális mezőbe a szorgalmi időszak havi eredményeit! 🙂

Maradj Mozgásban edzésnapló vezetésével

A Cross teremben található fekete mappákban fokod megtalálni azt az edzésnaplót, amelyben vezetni tudod majd a szorgalmi időszak aktuális eredményeit. 

Mikor kaptok visszajelzést az eredményeitekről?

Minden negyedévben a Szent Hetet követően fogunk személyes visszajelzést küldeni mindenkinek email formájában egy részletes statisztikával az elmúlt időszak teljesítményét áttekintve. Azért a Szent Hét után, mert alap követelmény, hogy csak az lehet az Év Sportolója, aki minden Szent Héten részt tud venni. Fontos tudni, hogy nem számít, hogy kezdő, középhaladó vagy haladó vagy, a lényeg a szorgalom és a folyamatosság az edzésre járásban. Ez jelenti a különbséget az Év Sportolói és a többi vendég között, akiknek nem sikerült megszerezni ezt a címet.