Ha nálunk szeretnél edzőként dolgozni, akkor jó helyen jársz!

Mielőtt részletesen végigmennénk az általunk felkínált pozíción, előtte bemutatnánk magunkat, azért, hogy tudd, vajon mi hajt minket, minden áldott nap. 🙂

Mit képviselünk mi?

A Maradj Mozgásban edzőterem ugyan rendkívül fiatal cég, ellenben hatalmas lelkesedéssel dolgozunk minden percben, azért, hogy kezdő és középhaladó vendégeinknek a lehető legmagasabb ügyfélélményt tudjuk nyújtani. Hisszük, hogy a jelenlegi piaci átlagnál magasabb szinten is ki tudjuk elégíteni sportolóink szükségleteit, és nem csak az edzéseken, de az edzéseken kívül is segíteni tudjuk az életüket. 🙂

Az alábbi 4 alapelv vezérel minket minden döntésünk meghozatalakor

Minden sportolónk egyedi bánásmódot igényel

Nem kezelhetünk egy 6 vagy 10 fős csapatot úgy, mintha mindenki pont ugyanolyan edzést kellene, hogy kapjon. Minden ember más és más, egészségügyileg, lelkileg, totálisan más életet élnek és eszerint kell velük foglalkoznunk.

Fejlesztésben nincs megállás

Mindig lehet és kell is fejleszteni. Van, amikor az edzőterem eszközein, van amikor a belső rendszereken, van, amikor a edzői munkánkban van erre szükség. Nincs olyan állapot, hogy most pont minden tökéletes és nincs lehetőségünk valamit jobbá változtatni.

Mindent helyezzünk bele egy folyamatba

Nem szeretjük az ad-hoc dolgokat, mindenre egy folyamat részeként kell tekintenünk, mert később ezeken fogunk tudni változtatni, hogy még eredményesebben és hatékonyabban tudjunk dolgozni.

Keresd meg a miérted!

Minden egyes komolyabb döntés során átgondoljuk pontosan, hogy miért van erre szükségünk, miért szeretnénk vagy miért kell ezt végrehajtanunk. Ezt elvárjuk a leendő munkatársainktól is.

Küldetésünk

Minden követ megmozgatunk azért, hogy segítsünk azoknak a kezdő és középhaladó vagy leendő vendégeinknek, akik nálunk sportolnak, hogy ne csak egy egyszerű edzést kapjanak tőlünk, hanem egy életcélt, egy lehetőséget, hogy teljesen másképpen tekintsenek az edzésre és a helyes életmódra.

Szeretnénk jóval egyedibb módon foglalkozni a vendégeinkkel, mint ahogy más edzőtermekben szokás és minden egyes döntésünk azt a célt szolgálja, hogy a vendégeink ügyfélélménye fejlődjön, és magától értetődő legyen, hogy ha edzőtermekről van szó, akkor a Maradj Mozgásban edzőtermet mondják legelső pozitív példaként.

Ha még több információt szeretnél rólunk tudni, akkor a erre a linkre kattintva eléred a hosszabb összefoglalónkat. 🙂

Milyen edzőt keresünk?

 Fontos, hogy a leírásból esetleg úgy tűnhet, hogy kiemelkedő edzőkre van szükségünk, akik már most rettenetesen tapasztaltak és elképesztő teljesítményt nyújtanak jelenleg is, de igazából most nem csak őket keressük. Természetesen, ha van pár év tapasztalatod az sem probléma! 🙂

Azonban esélyt szeretnénk adni a nem túl régen végzett, viszonylag kezdő edzőknek, akik égnek a vágytól, hogy fejlődhessenek, akik szeretnének tanulni, és akik úgy gondolják, hogy nem csak átlagos edzők szeretnének lenni, hanem munkamoráljuknak és szorgalmuknak köszönhetően biztosak benne, hogy profi edzőkké fognak válni.

Akiket nem idegesít, ha a teljesítmény elemzésen rámutatunk egy-két hibájukra, mert ezeket fejlődési lehetőségnek fogják fel.  Akik ténylegesen szeretnének egy olyan csapat része lenni, akiktől bármikor kérhetnek tanácsot, segítséget, vagy akikkel van kedve elmenni szórakozni egy csapatépítőn.

Ha úgy érzed illenek rád a fentiek, olvass tovább. 🙂

Milyen munkára keresünk edzőt?

Csoportos és személyi edzések tartása

Hetente 8-12, maximum 10 fős csoportos órák megtartása, követve a Szent Hét állapotfelmérő rendszer beosztását. Cross, TRX, esetleg Mobility órák megtartása, képzettségi szinttől függően.  

Dokumentálás

Motibro rendszerben a belépéseket kell majd nyomon követni, MiniCRM-ben  pedig a sportolói adatokat kell némiképpen menedzselni, de ezek elenyésző idejű feladatok

Marketing tevékenység segítése

Folyamatos Facebook, Instagram történetek posztolása, időszakos cikkírás, és céges marketing elősegítése

Alap higiénia fenntartása

Heti 1x alapvető higiéniai és ergonómiai feladatok elvégzése. Eszközök karbantartása, tároló egységek feltöltése

Mit várunk el, a jövendőbeli edzőnktől?

Legyen nyílt, őszinte és empatikus a kommunikációjában

Úgy gondoljuk, hogy a fenti 3 összetevő nagyon fontos az edzői csapatban és a vendégkörön belül is. Azt valljuk, hogy minden problémát, kérdést minél előbb tisztázni kell, azért, hogy tudjunk tovább haladni a céljaink felé és ne legyen széthúzás a csapaton belül.

Érdekelje a saját fejlődése

Szeretnénk, ha a mi edzőink elkötelezettek lennének a fejlődésük iránt és mindig kutatnák a lehetőségeket, hogyan lehetnének még jobb edzők, alkalomadtán vezetők a termünkben.

Legyen jövőképe

Olyan edzőkkel szeretnénk dolgozni, akiknek van egy jövőképük, nagyjából tudják, hogy merre szeretnének haladni és nem az a fő céljuk, hogy csak edzéseket szeretnének tartani. Fontos számunkra, hogy el tudják képzelni magukat 3-5 évvel később is, mivel mi is eszerint élünk.

Legyen elhivatott a terem iránt

Ne csak munkahelyként tekintsen a teremre, hanem egy projektként, ahol haladnunk kell a célunk felé. Nem csak az a legfontosabb, hogy megtartsuk az edzéseket, hanem, hogy minőségi ügyfélélményt biztosítsunk és ahhoz nem elég, ha csak az edzésen nyújtunk magas teljesítményt.

Kvízkirályok

Mit kínálunk az új edzőinknek?

A fentiek alapján, amennyiben szimpatikus lenne a cégünk, akkor olvass tovább és mutatjuk is, mit kínálunk a leendő edzőinknek! 🙂

Teljesítmény arányos bérezés - Edzői karrier út

Létrehoztunk egy edzői karrier út névre hallgató belső programot, ahol a szorgalom, a tapasztalat, a motiváció és az összes fenti elvárás keverékéből származik a teljesítmény arányos bérezés. Nálunk nem akkor keresel sokat, ha sokan vannak az óráidon, és keveset, ha nyár van és nincsen senki a teremben, hanem akkor, ha mindent megteszel azért, hogy kiemelkedő teljesítmény nyújts.

Betanítási program és belső képzések

Minden új edzőnknek személyre szabott betanítási programot hoztunk létre, a felvételi eljárás során feltárt esetleges hiányosságok pótlására, fejlesztésére és edzőtermünk folyamatainak betanulása érdekében.  Nem kell attól tartanod, hogy elengedjük a kezedet, amint nálunk dolgozol, mindenben segítünk azért, hogy még jobb edző lehess és gyorsan beépülj a csapatba. Folyamatos képzéseddel is foglalkozunk, mivel teljesítmény értékelés is lesz minden hónapban, ezért mindig látjuk majd milyen irányban kell folytatnunk a képzésedet.

Bónuszok és egyéb pénzkereseti lehetőségek

A teljesítmény arányos bérezésen kívül lehetőség van a bónuszok megszerzésére is, amennyiben VIP állapotfelmérést is tartasz, továbbá kiemelkedően dolgozol. Személyi edzések tartására szintén lesz lehetőséged.

Csapatépítő programok

Majdnem minden hónapban  csapatépítő rendezvényeket hozunk létre vendégeinknek, továbbá edzői csapatunkkal is külön foglalkozunk minden évben minimum kétszer.  Ha ezeknek szeretnél utánanézni itt találod őket! 🙂

Hogyan is néz ki a munkaerő felvétel folyamata?

Töltsd ki az űrlapot

Első körben ha már idáig elolvastál mindent és úgy gondolod, hogy tényleg alkalmas lehetsz a feladatra, akkor töltsd ki kérlek a lenti űrlapot.

Töltsd ki a tesztet, küldd el az önéletrajzodat és motivációs leveledet

Amennyiben bekerülsz a rendszerünkbe, küldeni fogunk egy tesztet, amelyet ki kell töltened, azért, hogy kicsit jobban megismerjünk téged.

Amennyiben ezzel megvagy, küldd el kérlek az önéletrajzodat és a motivációs leveledet PDF-ben.

Interjú

Mindenképpen tájékoztatni fogunk arról, hogy bekerültél-e a következő körbe vagy sem. Amennyiben igen, akkor várunk szeretettel edzőtermünkben, azért, hogy még jobban megismerjünk, illetve te is konkrétabb információkkal gazdagodj a  munkakörről, és megismerj minket. 

Próbaedzések

Amennyiben megfeleltél az interjún is, már csak 2 próbaórán kell részt venned. Egyik órát neked kell tartanod, egy általunk válaszott csapatnak, egy órán pedig neked kell részt venned, azért, hogy megnézzük, fordított helyzetben hogyan teljesítesz.

Sok sikert kívánunk a kiválasztási folyamatunkban!

  Ha készen állsz jelentkezz és küldjük a tesztet!