Miért lehet jó opció számodra a személyi edzés?

Manapság az ülő életmód az emberiség egyik legnagyobb ellensége. Ez egy rettenetesen alattomos tényező, ami elvesz tőled mindent, ami egyszer a tied volt.

A sok ülés negatív következményeit órákon át lehetne taglalni, ezért most csak 3 olyan dolgot sorolunk fel, amelyeket biztosan észrevettél már magadon, de sosem tudtad, hogy ez tehet róla.

Beszűkülnek az ízületi mozgástartományaid

Konkrétabban például nem tudod a hátadat megmosni fürdés közben, nem tudod bekötni a cipőfűződet reggel munkába indulás előtt.

Egyes izmaid megnyúlnak és gyengévé válnak, mások berövidülnek

Érezted már azt, hogy több órányi vezetés után alig bírtál kiszállni a kocsiból? Képzeld el azt, hogy mit művel a testeddel több évtizednyi ülés.

Egy súly megemelése során derékfájásod lett?

Előtted van a kép, mikor kimész a családoddal egy rendezvényre, és a kordontól nem láttok semmit? Ekkor egy hirtelen ötlettől vezérelve felkapod a kisfiadat /kislányodat a nyakadba, hogy legalább ő láthasson valamit a műsorból, mikor azonban lehajolsz, hirtelen odakapsz a derekadhoz, mert iszonyatos fájdalom lesz úrrá rajta?

4 különbség a személyi és csoportos óra között

Edzéstervezés

A csoportos edzésen is próbálunk személyre szabottan foglalkozni a vendégekkel azonban még mindig van különbség az 1 fővel való foglalkozás és a 10 fővel való foglalkozás között, amikor edzésterv írásról van szó. Személyi edzésen sokkal specifikusabban tudunk 1 főre tervezni.

Időbeosztás

Ha vállalkozó, kismama, több műszakos munkarendben dolgozó személy vagy, akkor megeshet, hogy a csoportos órák időpontjai nem megfelelőek számodra. Személyi edzésre a csoportos órákon kívül van lehetőség, így nem kell elmaradnia az edzésnek. 🙂

Eszközök szabad felhasználhatósága

Ha valamilyen oknál fogva (pl. versenyfelkészülés, rehabilitáció, eszközök kedvelése) hosszabb ideig kell / szeretnél dolgozni egy eszközzel, akkor csoportos órán kívüli személyi edzésen meg van rá a lehetőséged, amíg csoportos órán azt kell csinálni, ami a programban szerepel  (amennyiben nincs egészségügyi probléma, amely ezt gátolná).

Ha családoddal, barátaiddal szeretnél zártkörűen edzeni

Vannak olyan szituációk, amikor az ember a barátjával, családtagjaival szeretne edzeni, amelyre szintén személyi edzés keretein belül van lehetőség. Az alábbi videón éppen egy ezt a lehetőséget kihasználó családi team látható, amint űzik-hajtják a TRX-et. 🙂

Nézz bele a személyi edzésbe!

Nincs más hátra, tudd meg most, hogyan csatlakozhatsz hozzánk!

Megnézem a csatlakozási lehetőségeket!