Üdvözlünk az ötletláda felületén! 

Azért hoztuk létre ezt a felületet, mert úgy gondoljuk, hogy rengeteg olyan ötletetek vagy igényetek van, amely a közösség és az edzőterem hasznára lehet, ellenben nem volt rá megfelelő felület. Eddig a napig.. 🙂

Mostantól, ha bármilyen olyan igényetek lenne, amelynek van létjogosultsága, vagy csak érdeklődtök valami iránt, akkor a lenti űrlapon nyugodtan megírhatjátok nekünk.

Minden hónap végén, amennyiben érkezik ötlet / igény beszámolunk róla a hírlevelünkben, így mindig napra készek lehettek!

Ha még nem vagy feliratkozva a hírlevelünkre, akkor itt majd megteheted! 🙂

Van valamilyen ötleted, amellyel fejleszthetnéd edzőtermünket?

Eszedbe jutott egy olyan igény, amely eddig kiaknázatlan maradt? Esetleg kevés a hely az öltözőben és több szekrényre lenne szükségetek?

Új eszközigényed lenne?

Úgy gondolod, hogy valamelyik eszközből kevés van, vagy egyáltalán nincsen nálunk jelenleg, de szeretnéd, ha tudnánk használni a jövőben?

Van egy jó csapatépítő ötleted?

Voltál esetleg egy jó helyen és szerinted jó ötlet lenne, ha odavinnénk a következő edzőtábort vagy valamelyik rendezvényünket?

Szükséged lenne egy új edzésprogramra a következő versenyedre?

Futóversenyre készülsz és szeretnéd tudni, hogyan lehet a legprofibban felkészülni rá? Esetleg hegymászó vizsgát szeretnéd letenni, és extra edzésre lenne szükséged?

Eszedbe jutott egy új kihívás a Szent Hét mellé, vagy éppenséggel ehhez kapcsolva?

Van ötleted, hogy milyen szorgalmi feladatokat illesszünk a már meglévő Szent Hetes feladatok mellé? Szeretnél egy másik felmérő feladatot a már meglévők mellé?

Minden ötletet, kérdést szívesen veszünk, mert ezáltal mi is fejlődünk és több szem többet lát alapon biztosak vagyunk benne, hogy ti is tudtok abban segíteni, hogy még profibb edzőteremmé váljunk a következő évek során!

Minden kérdést és ötletet előre is köszönünk!

Te mit fejlesztenél a termünkön?

Ötletláda