Üdvözlünk a belsős életmódváltó programunkban!

Miről szól ez az életmódváltó program?

Létrehoztunk számodra egy olyan zárt, belsős, életmódváltó programot, amely 12 hónapon keresztül segíteni téged a legfontosabb területeken, úgy, mint edzés-táplálkozás-regeneráció területén.

A 12 hónap végére egy kész, komplett sportoló válik belőled, aki a sport, életmód és önismeret témakörökben is elképesztően naprakésszé válik. 🙂 De mit is tartogat számodra ez a program?

Kihívások, feladatok

Minden hónapban az edzés, táplálkozás és regenerációval kapcsolatban kapsz majd különböző feladatokat, kisebb kihívásokat, amelyeket végre kell hajtanod. Ezek segítenek majd az egészséges életmód kiépítésében, továbbá egy keretet adnak majd az életednek. 

Tanulnivalók, leckék

Minden hónapban minimum 8 cikket hozunk létre számodra, videós, illetve írott formában. A kihívásokon kívül ezzel próbálunk téged még tovább fejleszteni az edzés, egészséges életmód és önismeret területén. 

Tesztek, edzői felmérések

Lesznek hónapok, amelyek végén teszteket kell majd írni az előző hónapban tanultakból, továbbá lesznek olyan feladatok, amelyeket edzőink fognak ellenőrizni. Ez lehet akár Szent Hetes felmérés, de lehet akár az, hogy ellenőrzik, ténylegesen megcsináltad-e a heti hengerezésedet. 🙂

Rendszer

A Válj Parádés Sportolóvá rendszere könnyen kezelhető, érthető, E-learninges felületen lett létrehozva, amelyet könnyű olvasni telefonon és számítógépen, laptopon is. Mindig veled lehet edzéseken és akár utazás közben is, ha tanulnál valamit. 

Miben más, mint bármi, amit eddig csináltunk?

Ez a program az összes eddigi tudásanyagunknak az ötvözete, folyamatokba átültetve. Nem kell keresgélned a csoportban, a weboldalunkon, a videóink között a cikkeinkben, ha érdekel valami a fejlődésed terén, hanem mindig csak az adott havi tudásanyaggal kell foglalkoznod és év végére garantáltan minden fontos területen kiemelkedő tudásod lesz! 🙂

Mindig veled leszünk!

Ha ismersz minket, akkor tudod, hogy próbálunk a lehető legtöbbet foglalkozni vendégeinkkel, de ebben a programban való részvétel során még inkább azt fogod érezni, hogy:

– Tényleg mindenben segítenek nekem és sosem maradok egyedül!

Belépés a programba

Ahhoz, hogy belépj, először regisztrálnod kell a Maradj Mozgásban Kluboldalon belül, tehát csak a már nálunk sportoló vendégeink tudják használni ezt a programot.

A programba a www.klub.dobleredzes.hu oldalon vagy az alábbi gombra kattintva tudsz majd belépni. Javasoljuk, hogy próbáld meg telefonon a főképernyőhöz adni a weboldalt, így mindig egy kattintásra leszel! 🙂

Sok sikert kívánunk az életmódváltáshoz! 🙂