Ha az étrendeden is változtatnál nem csak a sportolási szokásaidon

60 perces, kiscsoportos, táplálkozási tanácsadás

 Miből is áll ez az 1 óra?

Kiscsoportos (max. 5 fő) foglalkozás keretein belül beszéljük át a fontosabb tudnivalókat a testsúlycsökkentés témakörében, amikoris minden felmerülő kérdésedre választ kapsz smile

A legtöbb fogyást ígérő programmal az a probléma, hogy nem személyre szabottak, csak egy általános iránymutatást adnak, de ez igencsak kevés az egyéni célok eléréséhez, sokszor a kudarcélmény miatt nem történik több próbálkozás és az ember hajlamos belenyugodni abba, hogy ezen nem is lehet már változtatni. frown

Ez természetesen nem így van, csupán nem a megfelelő forrásból történt az információ szerzés.

Mivel a komplett életmódváltás nem mindig könnyű és könnyen tévútra tévedhet az ember, nem árt, ha szakértő segítségét kéri, elősegítve ezáltal a kitűzött cél elérését.

A kurzus során minden kedves érdeklődő elsajátíthatja az alapokat, megismerkedhet a főbb makro-és mikrotápanyagokkal, kalóriaszámolással, valamint tanácsot kap arra vonatkozóan, hogy hogyan építse fel a napi étkezéseit, mit mivel helyettesítsen.

A különböző táplálék allergiák és intoleranciák, valamint a táplálkozással összefüggő nem fertőző betegségek (cukorbetegség, IR, pajzsmirigy problémák) sajnos egyre nagyobb teret hódítanak napjainkban, így egyéni igényeknek megfelelően ezekre is kitérünk.

Amennyiben teljesen személyre szabott étrendet szeretnél, keress bátran a csoportos foglalkozáson kívül is! smile

 

Szeretnél jelentkezni a táplálkozási tanácsadásra?

Nincs más dolgod csupán annyi, mint kitölteni a lenti űrlapot, 24 órán belül keresni fogunk a folytatást illetően!

Üzeneted előre is köszönjük szépen! smile

Kapcsolat