Megelégelted a sport nélküli életed, de kezdés előtt szeretnél bennünket megismerni?

Ha fenti kérdésre a válaszod igen, akkor ezt az ingyenes nyílt napot neked találtuk ki, megmutatjuk, hogyan tudunk neked 5 lépésben segíteni ezen a napon, abban, hogy biztosan tudd, hogy jó helyen kezded el a sportolást.

Bemutatkozás

Első körben bemutatjuk a termünket egy rövid körbevezetés erejéig, hogy megtudhasd, kik vagyunk, milyen értékek mentén dolgozunk és miért gondoljuk azt, hogy tudunk neked segíteni.

A saját célod ismertetése

Megbeszéljük, hogy milyen kihívásokkal küzdesz a sport terén, milyen célokkal érkeztél hozzánk.

Edzéseink, szolgáltatásaink bemutatása

Ezen a ponton beszéljük át, hogy milyen edzéseket tartunk és milyen szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre azért, hogy elérd a kitűzött céljaidat.

Új vendég folyamatunk bemutatása

Szeretnénk neked bemutatni, hogy kezdőként mit várhatsz el tőlünk az elkövetkezendő időszakban, hogyan szeretnénk téged fejleszteni és beépíteni a közösségünkbe.

Edzésre jelentkezés bemutatása

Itt átvesszük az edzésre jelentkezés feltételeit, ha szeretnéd, segítünk regisztrálni a rendszerbe és megbeszéljük, hogy melyik időpontok lehetnek számodra a legalkalmasabbak.

Nézz bele, hogyan is néz ki ez a nyílt nap!

Írtunk egy szuper cikket arról, hogy miben segíthet kezdőknek  a nyílt napi programunk, kattints a lenti gombra, ha érdekel az összefoglaló leírás! 🙂 

Ha pedig az érdekel, hogy egy korábbi nyílt napos vendégünk, hogyan érezte magát nálunk a nyílt napon, majd hogy milyen élményekben volt része az első 3 hónapja után, akkor a következő cikkünket is elolvashatod. 🙂

Vendégeink véleménye

Mire lehetnénk a legbüszkébbek a világon, ha nem a vendégeink véleményeire. Ha ők nem így vélekednének a teremben és azon kívül elvégzett munkánkkal kapcsolatban, akkor nagyon rossz úton járnánk.

Így legalább tudjuk, hogy minden szuper és csak követni kell a folyamatot.  🙂  Köszönjük nektek!

Új tanítvány  jelentkezése

Ha szeretnél hozzánk jelentkezni bármelyik szolgáltatásunkra, akkor a legjobb helyen jársz.
Kérjük olvasd el a 4 lépéses új tanítvány folyamatunkat, hogy biztos lehess abban, hogy velünk szeretnél dolgozni. Aztán már csak töltsd ki az adatlapot, a többit intézzük! smile

Kérjük add meg az elérhetőségeidet, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot, továbbá írd meg kérlek nekünk, hogy milyen idősávban kereshetünk telefonon. 🙂

A nyílt napot megelőzően keresni fogunk, hogy biztosan jó-e az adott időpont, és segítünk az esetleges kérdéseidben.

A nyílt napot követően elküldünk minden olyan információt az elhangzottakról, amelyek esetleg érdekes lehetnek számodra a folytatást illetően!

Ez a jutalomjáték, itt már csak annyi a dolgod, hogy gyere el az edzésre és élvezd, ahogy fejlődsz! 🙂

A 2024-es év időpontjai:

Február 17. Szombat 10:30

Március 16. Szombat 9:00

Április 20. Szombat 10:30

Május 17. Péntek 18:30

Nem döntöttél még? Nézzük meg a másik két lehetőséget!

Ha mégsem az ingyenes nyílt nappal szeretnél hozzánk megérkezni a terembe, akkor nézd át a másik két lehetőséget és válaszd ki a számodra szimpatikusabbat!

Gyors becsatlakozás

VIP körbevezetés és tanácsadás