Miért pont a Maradj Mozgásban?

Ez volt az első kérdésünk Dórival, mikor elkezdtünk azon gondolkozni, hogyan tudnánk a lehető legprofibban, legbiztonságosabban, legnagyobb élvezettel oktatni a vendégeinket.

Szerencsére a nagy agyalásban gyorsan meglett a válasz.

A Maradj Mozgásban csapat

A legfontosabb dolog a FIGYELEM és a TÖRŐDÉS.

A fenti kettő összetevő nélkül a mai világban, esélyed nincsen valakit még jobbá, gyorsabbá, erősebbé, ügyesebbé tenni.

Eddigi edzői karrierünk során sok olyan dolgot tapasztaltunk, amely a vendégeinknek, tanítványainknak, vagy olykor nekünk is bosszúságot, kellemetlenséget okozott. Akkoriban problémaként éltük meg ezeket a dolgokat, most már azonban (teremvezetőként) lehetőségnek éljük meg ezeket.

Vendégkezelésben, edzéstervezésben, kommunikációban, szervezésben, edzőtermi légkör létrehozásában, mind-mind fogunk tudni újat mutatni tanítványainknak. Érezzük és tudjuk, hogy lehet ezt másképpen is csinálni.

Számunkra létfontosságú lesz az elkövetkezendő időkben, hogy a hozzánk járó lelkes vendégek boldogok legyenek attól, hogy nálunk edzhetnek, tanulhatnak.. pár ember még élni is nálunk szokott … 🙂

Tudják, hogy bármilyen probléma van az életükben, számíthatnak ránk és a teremre is abban, hogy az életük egy magasabb szintre lépjen, mind emocionálisan, mind fizikálisan.

Ha körülnézel majd az edzőtermünkben, akkor gyorsan megtudod majd mondani, hogy mi jellemzi a termünkben dolgozó tanítványokat:

  • Lassú, kontrollált és szép mozgások
  • Átgondolt, kifinomult technikai végrehajtások
  • Kicsit önbizalomdús megnyilvánulások – amelyet mégsem visz túlzásba senki
  • Olyan súly használata és technikai variáció végrehajtása, amire az adott vendég valóban képes
  • Rohamos fejlődés
  • Állandó órán való részvétel

Ezek a jellemzői egy vérbeli Maradj Mozgásban tanítványnak. 

Mint azt bizonyára észrevetted már, számunkra fontos, hogy az edzések során mindenki helyes technikai kivitelezéssel dolgozzon. Úgy gondoljuk, hogy helyes technikai kivitelezés nélkül nincs értelme tovább haladni a következő technikára.

Ezt nagyon szépen és jól megtanulták a vendégeink, sportolóink, amelyre nagyon büszkék vagyunk. Arra szintén büszkék vagyunk, hogy az egó edzés az edzéseinken jelentősen háttérbe van szorítva, ezáltal nem kell aggódni attól, hogy sérülten megy valaki haza az óráról, vagy otthon sérülne meg edzés közben.

Azért akárhogy fogjuk vissza önbizalomügyileg a sportolóinkat, a lehető legszerényebb vendégből is egy-két hónap után kibújik a három kedvenc mondatunk.

  • Mert, király vagyok!
  • Tudom, parádés volt!
  • Patikaaaaaa! 🙂

A fentieket összegezve csak azt kívánhatjuk, hogy ha nem hiszed el, akkor próbálj ki te is minket és Válj Parádés Sportolóvá! 🙂

Hogyan lehetsz nálunk Tanítvány? Kattints ide, és meglátod!